Den näst sista graviddagen

Sista magbilden för vecka 38+6. Barnmorsaken gissade på en bebis mellan 3,5-4 kg.
 
Lördagkväll. Inte vilken lördagkväll som helst utan den sista jag har som gravid. Min näst sista graviddag med vår efterlängtade lillebror. Imorgon går jag in i vecka 40. Foglossning har plågat mig extra mycket de senaste dagarna. Nu längtar jag mer än någonsin efter att bli lite lättare igen. De 28 kg som jag samlat på mig är en enorm belastning. Sist rasade jag snabbt i vikt (gick då upp ca 25 kg under min graviditet) tack vare amningen. Vi får se hur det går denna gång.
Tårarna är ständigt närvarande nu. Det känns häftigt och tufft, livets mirakel. Samtidigt är det omtumlande att vara helt utelämnand. Att inte kunna styra nåt. Osäkerheten inför det nya. Imorgonkväll kommer jag garanterat vara ännu mer nervös för att inte tala om hur det kommer kännas på måndagmorgon när vi tar hissen upp till förlossningen. Vi är så nära nu efter 1,5 års barnlöshet och nio månaders graviditet. 
1 E:

skriven

Jag önskar dig lycka till! Har följt din blogg under lång tid. Har själv flera års sekundär barnlöshet bakom mig men snart föds vårt barn med planerat snitt eftersom den ligger i säte. Fantastiskt att det blev ett barn till slut! Hoppas allt går bra på måndag. Hälsningar E

Svar: Tack! Kul att du följt bloggen och att ni nu också är nära att uppnå er dröm. Stort lycka till till dig också!
langtaneftersyskon.blogg.se

2 inger:

skriven

Hej på dig. Lycka till med lillebror. Har själv 4:a
fina barn och 5 underbara barnbarn. Gick upp 32 kg
första gången. Så jag förstår hur du känner!!!
Huga. Kram till er. Inger

Svar: Tack!
langtaneftersyskon.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: